Over ons

Salon 93 bestaat al ruim 36 jaar en is vanaf het begin een begrip in Rotterdam. Door de unieke combinatie van privehuis en massagesalon zijn er vele mogelijkheden bij salon 93. 

 

Discretie, betrouwbaarheid & hygiëne  

Salon 93 staat centraal voor Service, Discretie en Hygiëne. Dit is voor ons erg belangrijk, zodat u altijd kunt genieten in een schone en discrete omgeving. Ook zorgen wij hiermee voor een prettige werkomgeving voor onze dames.  

De salon beschikt over zeer luxueuze kamers waarmee een stijlvolle en ontspannen sfeer gecreëerd wordt, waarin u het middelpunt bent.  

Bij onze salon is het natuurlijk ook mogelijk om te douchen.  Voor slechts €2,- kunt u zowel voor als na de massage genieten van een lekkere warme douche eventueel samen met de masseuse.  

 

Erotische Massages & Intiem 

Bij de salon kunt u kiezen voor een heerlijke soft erotische massage. Alle massages zijn in lingerie en met ‘’happy ending’’. 

In overleg met de masseuse en tegen een kleine extra vergoeding kunt u uw massage eenvoudig upgraden naar een heerlijke body to body massage, waarbij de masseuse sensueel met haar lichaam en olie over uw lichaam glijdt.  

Ook is een heerlijke tantra massage mogelijk, hierbij stelt de masseuse uw hoogtepunt net zo lang uit totdat u uiteindelijk een zeer heftig hoogtepunt ervaart.  

Heeft u liever 2 dames die u verwennen met een heerlijke erotische massage? Dan kunt u kiezen voor een duo massage. 

Of denkt u aan een heerlijk Intiem moment met een van onze erotische dames, dan kunt u ook zeker terecht bij salon 93! Intiem is inclusief pijpen met condoom en klaarkomen. 

 

Gevarieerde masseuses & vaardigheden 

Bij salon 93 kunt u kiezen uit verschillende erotische masseuses. Onze masseuses komen uit alle werelddelen, van Azië tot Zuid-Amerika.  

Zij hebben allemaal hun eigen specialiteiten. Hierdoor vindt u bij onze salon bijna altijd een dame die past bij uw wensen en fantasieën.  

 

Verlaat ons niet zonder korting!!!
Meld u nu gratis aan en ontvang nu 10% korting op uw eerst volgende bezoek aan onze massage salon
Aanmelden
Wij houden niet zelf ook niet van SPAM. Wij versturen u alleen promotionele emails van onze massage salon.
Close
Call Now
Directions
body>